Malatya Hakkında Kısa Bir Yorum Yapabilirmisiniz Lütfen...(Tıklayınız)
 
Ana Sayfa | Etkinlik ve Konserler | Forum | İletişim | Arşiv | Bağış Yapın | Arama Link Takas

Son Konular:
Siir Deryası sayfamız açılmıştır.. Sizde şiirlerinizi eklemek için tıklayınız.. | Sitemize 2010 Ramazan İmsakiyesi Eklenmiştir..(Tıklayınız) | Sitemize Hava Durumu ve 5 Günlük Tahminler Eklenmiştir..(Tıklayınız..) | Forum Sayfamız Açılmıştır..(Tıklayınız) | Günlük Gazete Manşetleri..(Tıklayınız) | Malatya'nın Tarihi..(Tıklayınız)

X1Oyun Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber
My Malatya - Malatya Hakkinda Yorumlariniz

Malatya'daki Etkinliklerden Haberdar Olmak İçin E-Mail Listesine Abone Olunuz...

MY MALATYA - Malatya'nın İnternet Sayfası

Malatya Hakkinda Yorumlariniz

Merhaba Ziyaretçilerimiz...
Malatya'lı olan , Malatya'da Yaşamış veya Malatya'da yaşıyan arkadaşlarımız..
Sitemizin bu sayfasında Malatya'nın iyi-kötü yanlarını, sevdiğiniz-sevmediğiniz yönlerini, Malatya'nın şehir yapısını gelişme veya gerileme durumunu, Malatya insanlarını yani anlayacağınız Malatya Hakkındaki düşüncelerinizi yazarsanız seviniriz...




Bu sayfa hakkındaki son yorum:
Yorumu gönderen: yşm, 13.05.2011, 11:39 (UTC):
fatma ilk baştaki herhalde sen malatyalısın malatyayı övüyosun herkesin kendi memleketi kendine güzel malatya hariç başka şehirde var (ANKARA) MESELA ben ankaralı değilim... ama ankara çok güzel bir şehir yok böyle bir şehir demiyorum........... sen nerde okuyon şımarık.

Yorumu gönderen: fatma, 07.01.2011, 12:44 (UTC):
BENCE MALATYA TÜRKİYENİN EN GÜZEL ŞEHRİ YOK BÖYLE BİR ŞEHİR.

Yorumu gönderen: serap, 27.12.2010, 22:28 (UTC):
ben malatyali deyilim ama cok güzel bir sehir oldugunu söylüyorlar insanlarin sicak kanlili imkanim olsa görmeyi cok isterdim ama yurtdisinda oldugum icin görme sansim yok malatya ve tüm türkiyeye slm

Yorumu gönderen: beyza, 12.11.2010, 16:23 (UTC):
ben çok seviyorum en güzel sanatçıları ağırlıyorlar mustafa ceceli geldiğinde çok ama çooook mutlu olmuştum inş bidaha gelişr bence çok güzel bir şehir

Yorumu gönderen: CEZMİ, 28.10.2010, 19:37 (UTC):
İtiraf edeyim ilk defa özel idarenin sitesini girdim şaşırdım çok güzel gerçekten bir özel idarenin eski ilçe müdürü olarak gurur duydum emegi geçenleri tebrik ediyorum ellerine saglık.

Yorumu gönderen: mymalatya, 01.10.2010, 08:33 (UTC):
Yorumlarınız için teşekkür ederim... Site ile ilgili yorumlarınızı Ziyaretçi Defterinden yaparsanız daha da mutlu olurum.
Site ile ilgili fikirlerinizi aşağıdaki adresten bize bildirebilirsiniz...
www.mymalatya.tr.gg/Bir-Fikrim-Var.htm

Yorumu gönderen: Trojanali, 24.09.2010, 15:56 (UTC):
Siteniz güzel ancak tasarımı değiştirmeyinde yenileyin 1-2 aydır aynı tasarım tasarım güzel olmasına güzelde ben bu siteye sürekli girdiğim için tasarıma yeni eklentiler yaparsanız çok memnun olurum

Yorumu gönderen: mymalatya, 14.09.2010, 08:44 (UTC):
Öncelikle yorumunuz icin teşekkürler... Fakat bu sayfa malatya hakkındaki düşünceleriniz icin hazırlanmıştır... Site hakkındaki yorumlarınızi ziyaretçi defterine yazarsanız daha iyi olur... Saygılarımla..

Yorumu gönderen: www.fotobeyza.de, 13.09.2010, 07:54 (UTC):
sayfaniz cok hos

Yorumu gönderen: mymalatya, 05.09.2010, 21:06 (UTC):
Öncelikle yorumunuz icin teşekkürler... Fakat bu sayfa malatya hakkındaki düşünceleriniz icin hazırlanmıştır... Site hakkındaki yorumlarınızi ziyaretçi defterine yazarsanız daha iyi olur... Saygılarımla..



Bu sayfa hakkında yorum ekle:
İsminiz:
Mesajın:

 Bu Ay İçerisinde: 199297 ziyaretçi (537859 klik) Buradaydı.

Etiketler:malatya,my,mymalatya,Malatya Hakkinda Yorumlariniz,haber,haberleri,konserler,etkinlikler
Paylaş
Bu Sayfayı Paylaş

Bugün: 3 | Tıklanma: 33 | Aktif : | IP Adresiniz: 18.232.31.206 | © 2010 MyMalatyaTM | Künye | Gizlilik Politikası|Malatya Sözlük


Bu web sitesi ücretsiz olarak Bedava-Sitem.com ile oluşturulmuştur. Siz de kendi web sitenizi kurmak ister misiniz?
Ücretsiz kaydol