Malatya Hakkında Kısa Bir Yorum Yapabilirmisiniz Lütfen...(Tıklayınız)
 
Ana Sayfa | Etkinlik ve Konserler | Forum | İletişim | Arşiv | Bağış Yapın | Arama Link Takas

Son Konular:
Siir Deryası sayfamız açılmıştır.. Sizde şiirlerinizi eklemek için tıklayınız.. | Sitemize 2010 Ramazan İmsakiyesi Eklenmiştir..(Tıklayınız) | Sitemize Hava Durumu ve 5 Günlük Tahminler Eklenmiştir..(Tıklayınız..) | Forum Sayfamız Açılmıştır..(Tıklayınız) | Günlük Gazete Manşetleri..(Tıklayınız) | Malatya'nın Tarihi..(Tıklayınız)

X1Oyun Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber
My Malatya - Gani Ruzgar Savata

Malatya'daki Etkinliklerden Haberdar Olmak İçin E-Mail Listesine Abone Olunuz...

MY MALATYA - Malatya'nın İnternet Sayfası

Gani Ruzgar Savata

Gani Rüzgar Şavata (d. 1 Eylül 1960, Malatya)

Kürt sinema yönetmeni, oyuncu.

Sanat hayatına tiyatro ile başlayan ve 18 yılını bu dalda geçiren Şavata, Malatya Şehir Tiyatrosu'nda çalıştı. 1993 yılında sinemada oyuncu olarak yer aldı. Altı yıl sonra ilk yönetmenlik deneyimini yaşayan sanatçı, ayrıca sekiz filmin senaryosunu yazarak iki filme de yapımcı olmuştur.

Filmografisi

Oyuncu:

  • Aura 2006
  • Kenger (2) - 2005
  • Kenger - 2005
  • Azad - 2002
  • Dumanlı Yol - 2002
  • Kardakiler - 2001
  • Dumanlı Yol - 2001
  • Dava / Doz - 2001
  • Tutku Suçları - 2000
  • Mezar Kurtları - 2000
  • Karlar Eriyince - 2000
  • Ozanlar Yaylası - 2000
  • Sınır - 1999
  • Gülün Bittiği Yer - 1998
  • Cinayet Var - 1998
  • Böyle mi Olacaktı - 1997
  • Drejan - 1996
  • Ölümün Ağzı - 1996
  • İnsanlık Suçu - 1994
  • Deliler Kudurunca - 1994
  • Adı Osman - 1994
  • Dönüş - 1994
  • Komşular - 1993

 

Yönetmen:

  • Kenger - 2005
  • Kenger 2 - 2005
  • Memleket Hikayeleri - Kevengin Yolları - 2005
  • Azad - 2002
  • Dumanlı Yol - 2002
  • Dumanlı Yol - 2001
  • Dava / Doz - 2001
  • Sınır - 1999

Senaryo:

  • Kenger - 2005
  • Kenger 2 - 2005
  • Memleket Hikayeleri - Kevengin Yolları - 2005
  • Dumanlı Yol - 2002
  • Kardakiler - 2001
  • Dumanlı Yol - 2001
  • Dava / Doz - 2001
  • Deliler Kudurunca - 1994

 

 Bu Ay İçerisinde: 111312 ziyaretçi (356033 klik) Buradaydı.

Etiketler:malatya,my,mymalatya,Gani Ruzgar Savata,haber,haberleri,konserler,etkinlikler
Paylaş
Bu Sayfayı Paylaş

Bugün: 54 | Tıklanma: 212 | Aktif : | IP Adresiniz: 54.80.68.137 | © 2010 MyMalatyaTM | Künye | Gizlilik Politikası|Malatya Sözlük


=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=