Malatya Hakkında Kısa Bir Yorum Yapabilirmisiniz Lütfen...(Tıklayınız)
 
Ana Sayfa | Etkinlik ve Konserler | Forum | İletişim | Arşiv | Bağış Yapın | Arama Link Takas

Son Konular:
Siir Deryası sayfamız açılmıştır.. Sizde şiirlerinizi eklemek için tıklayınız.. | Sitemize 2010 Ramazan İmsakiyesi Eklenmiştir..(Tıklayınız) | Sitemize Hava Durumu ve 5 Günlük Tahminler Eklenmiştir..(Tıklayınız..) | Forum Sayfamız Açılmıştır..(Tıklayınız) | Günlük Gazete Manşetleri..(Tıklayınız) | Malatya'nın Tarihi..(Tıklayınız)

X1Oyun Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber My Malatya Haber
My Malatya - Yasemin Yalcin

Malatya'daki Etkinliklerden Haberdar Olmak İçin E-Mail Listesine Abone Olunuz...

MY MALATYA - Malatya'nın İnternet Sayfası

Yasemin Yalcin

Yasemin Yalçın, (d. 1959, Malatya)

Türk tiyatro oyuncusu, komedyen. Birçok film ve tiyatro oyunları bulunan oyuncu, 2009 yılında Suzan Kardeş tarafından çıkarılan Makyaj Odası Şarkılarıalbümünde seslendirdiği Taht Kurmuşsun Kalbime adlı şarkı ile albümde yer almıştır. Kızı Eda'nın şeker hastalığına yakalanması sonrasında oyunculuğuna ara vermiştir.Ünlü tiyatrocu İlyas İlbey'le evlenmiştir ve Fox (Türkiye)'de de Yasemince (2010, dizi) adlı programına devam etmektedir.

Filmografi


Yıl Yapım Rol Notlar
2008 Aman Annem Görmesin Kaçık Hatçe Oyuncu
2005 AB'nin Yolları Taştan Suzan Çekirdek Oyuncu
2002 Sana Bayılıyorum   Oyuncu
2000 Yaseminnamecik   Oyuncu
1997 İnce İnce Yasemince Kakılmış / Şuayip / Gülazer/Sürahi/Alican Oyuncu

Çekimlerine 1997 yılından itibaren başlayan ve birçok kahramanın yer aldığı komedi dizisidir.

1996 Mesela Dedik   Oyuncu
1994 Yasemince Kakılmış/Gülazer/Sürahi Nine / Alican Oyuncu
1993 Haşlama Taşlama   Oyuncu
1998 Varyemez Dürdane  
1989 Talih Kuşu Leman Oyuncu
1987 Babamız Eğleniyor Elmas
 Bu Ay İçerisinde: 111312 ziyaretçi (356019 klik) Buradaydı.

Etiketler:malatya,my,mymalatya,Yasemin Yalcin,haber,haberleri,konserler,etkinlikler
Paylaş
Bu Sayfayı Paylaş

Bugün: 54 | Tıklanma: 198 | Aktif : | IP Adresiniz: 54.80.68.137 | © 2010 MyMalatyaTM | Künye | Gizlilik Politikası|Malatya Sözlük


=> Sen de ücretsiz bir internet sitesi kurmak ister misin? O zaman burayı tıkla! <=